Järjestelmällistä muuttamistaViestisi on lähetetty
Virhe, viestiä ei lähetetä.

Muuttolaatikkojen avulla saat järjestelmällisyyttä ja selkeyttä muuttoon. Järkevästi muuttolaatikkoihin pakatut tavarat ovat nopea ja turvallinen tapa siirtää uuteen osoitteeseen.

Pakkaaminen kannattaakin aloittaa jo hyvissä ajoin ennen varsinaista muuttoa ja muuttolaatikoissa pystyt järjestelemään tavarat pieneen tilaan pinoamalla niitä tehokkaasti päällekkäin.

Vuokratessa ei tarvitse vielä tietää palautuspäivämäärää, palautat laatikot sitten kun et enää tarvitse niitä. Noudot ja palautukset erillisen sopimuksen mukaan.

Meiltä saat aina puhtaat muuttolaatikot kotiin toimitettuna tai itse noudettuna. Itse noudettuna veloitukseton tai toimitettuna toimitusmaksu on 25e/kerta Kuopion ympäristön alueella (max. 20km Kuopion keskustasta). Toimitukset pidemmälle erillisen sopimuksen mukaan.

Muuttolaatikoiden vuokrahinta on 0,17 € /kpl/vrk

Muuttolaatikoiden ja esimerkiksi pesukoneiden siirtäminen nokkakärryllä on vaivatonta ja selkää säästävää. Voit myös vuokrata kokoontaitettavat tai perinteiset nokkakärryt hintaan 1 € /vrk. Mikäli tarvetta nokkakärryille laita tästä maininta lisätietoja kohtaan kummatko nokkakärryt valitset. Mikäli vuokraat laatikoita yli 14 vrk, nokkakärryt sisältyvät laatikoiden vuokraan.

Laatikoiden koko 55cm x 38cm x 28cm ja tilavuus 50 litraa. Pinoutuvat päällekkäin ja sisäkkäin.

Nyrkkisääntönä muuttolaatikoiden määrässä pystyt käyttämään oman asuntosi neliömäärää.

Muuttolaatikot voit vuokrata suoraan täyttämällä vieressä olevan lomakkeen, jolloin otamme teihin yhteyttä tai soittamalla numeroon 0400 577 447.

Minimiveloitus 10 €

Maksutapana käy pankki-/luottokortti tai käteinen.